The Slip

Ca sa fie clar de la inceput, Slipu’ asta nu este un chilot romanesc, ci mai degraba un combinezon a la Crumpler; un furou pentru laptopul tau. Si cand spun „pentru laptopul tau”, nu glumesc, pentru ca The Slip exista in sase marimi: 12″, 13″ wide, 14″, 15″, 15″ wide si 17″ wide.

Eu am primit „in teste” unul de 15″ (30,4 x 22,8 centimetri), pentru laptopul de – evident! – 15″. A fost dragoste la prima atingere, atat intre mine si The Slip, cat si intre laptop si The Slip. Protectia pentru ecranul si tastatura laptopului e realizata dintr-un material foarte fin (microfibra) si indeplineste cel putin trei roluri:

  • asezat pe tastatura atunci cand nu o folosesti, o protejeaza de toate mizeriile firimiturile care ar putea sa ajunga intre taste;
  • cand pe ecran apar mai multe amprente, il poti folosi pe The Slip ca sa il cureti – si este foarte, foarte eficient!
  • ai intrat in work mode? The Slip este bun si pe post de mouse pad. Nu aluneca pe masa, dar mouse-ul pluteste pe The Slip precum barca pe valuri!

Cum spuneam, The Slip = dragoste la prima atingere!

P.S.: Nu te mai gandi la bucata aia de piele de caprioara cu care isi stergea bunicu’ ochelarii! Tu iti dai seama ca aia chiar este pielea unei caprioare? De ce sa moara un animal pentru tine, cand exista Slip, dintr-un material la fel de eficient?!