Review: Messenger Boy 70

Cel mai mic din gama Messenger Boy, modelul¬†Messenger Boy 70 este potrivit pentru camerele foto compacte sau, daca esti incapatanat si vrei ceva intre husa si gentuta pentru smartphone (adica nici prea-prea, nici foarte-foarte, nici „doar husa”, dar nici „ditamai geanta pentru un biet telefon”), il poti folosi si pe post de geanta pentru telefon plus alte cateva maruntisuri. Telefonul, camera foto sau, in fine, gadgetul tau iubit va sta foarte confortabil intre materialul impermeabil de la exterior si cel foarte elastic din interior.

Messenger Boy 70 este disponibil in trei culori: portocaliu (preferatul meu!), bleumarin si negru. Il poti purta la curea sau la gat, Mesagerul este foarte flexibil (si) din punctul asta de vedere: are o bareta intarita cu care il poti prinde la curea, dar si un snur cu care il poti purta la gat. Gentuta desfasurata are dimensiunile de 25 x 9 centimetri, iar pliata (se inchide cu scai Рsau velcro, cum preferati), 12,5 x 9 centimetri. Snurul are lungimea de 90 de centimetri.

Mie-mi place mult, desi gentutele care atarna de gat nu sunt tocmai favoritele mele. Cred ca unui turist i-ar sta foarte bine cu gentuta Messenger Boy 70 prinsa la curea, asta daca nu are deja un Huggermugger. Geanta fiind mica, nici povestea nu-i mai lunga. Las pozele sa va spuna cate o mie de cuvinte/bucata.